YRS3-NFI Tipe Cincang Waria Biaxial Knitting Mahcine

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

* Utamane ditrapake kanggo pembangkit listrik tenaga angin, tutup kabin, aerospace lan kain komposit

Kasus Aplikasi

Glass Fiber3

Gambar majelis umum

Glass Fiber3

Spesifikasi

Jembar 101 inci
Pengukur E7
Kacepetan 50-1200r / min (Kacepetan tartamtu gumantung karo produk.)
Nomer Bar 2 bar
Pola Drive Pamisah Pola Disc
Dhukungan Beam Warp Balok 30 inci, EBC
Piranti Take-up Pengambilan Elektronik
Piranti Batching Batching Elektronik
Piranti Cincang 1 Piranti Cincang, Kontrol Sistem Servo.
Sistem sisipan ganja  Lebokake Weft, Kontrol Sistem Servo.
Kekuwatan 31 kW
  Mesin jinis iki bisa dirancang kanthi pribadi

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita