Mesin Cetak Stitch-bonding FC

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

* Mesin iki digunakake kanggo ngasilake mat strand sing disigar, mat majemuk

Kasus Aplikasi

Glass Fiber3

Gambar majelis umum

Glass Fiber3

Spesifikasi

Jembar 2800mm 3300mm 3800mm
Pengukur F7
Kacepetan 50-1300r / min (Kacepetan tartamtu gumantung karo produk.)
Nomer Bar 1 Bar
Pola Drive  Pola Eksentrik Pola
Dhukungan Beam Warp Balok 30 inci.EBC
Piranti Take-up Pengambilan Elektronik
Piranti Batching Batching Elektronik
Piranti Cincang 1 Piranti Cincang, Kontrol Sistem Servo.
 Peralatan Panganan Ngontrol Paralel Servo System Controlling
Kekuwatan 15kW

 Mesin jinis iki bisa dirancang kanthi pribadi


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita