Mesin Nyulam Warp Biaxial YRS3-M

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

* Mesin Iki Utamane ngasilake Kain Pading, Substrat Coating (Banner Flex)

Kasus Aplikasi

Glass Fiber3

Gambar majelis umum

Glass Fiber3

Spesifikasi

Pengukur E5, E6, E9, E12
Jembar 186 ", 215", 247 "
Nomer Bar 2 Bar Ground, 1 Bar Utas Filler
Kacepetan 20-1500rpm (Gumantung ing Pola lan Bahan)
Pola Drive Pola Disc
Let-off Tata Cara Kontrol Elektronik
Piranti Take-up Lan Batching  Kontrol Elektronik
Jinis Jarum Jarum Senyawa
Daya Utama 27kW
  Mesin jinis iki bisa dirancang kanthi pribadi

Video Produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita