Babagan Kita

MECHINERY (1)

DANYANG YIXUN MECHINERY CO., LTDA minangka pabrik profesional kanggo ngasilake mesin rajutan warp multiaxial / biaxial, jahitan mesin rajutan warp lan mesin rajutan warp andhuk kanggo serat kaca, tikar kombinasi, roving tikar untaian lan manufaktur tekstil kaya perusahaan utama: KARL MAYER, KARL MAYER MALIMO, LIBA, RUNYUAN.

Kabeh mitra perusahaan iki duwe luwih saka 15 tauning industri iki, kita duwe luwih saka sepuluh paten penemuan. YIXUN nawakake solusi teknis lan komersial sing cocog kanggo kabeh produk lan layanan. Kanthi njamin mupangat pelanggan kanthi maksimal, kita bisa dadi pelayan pasar global kanggo solusi sampurna ing rajutan warp, persiapan warp kanggo tenun lan tekstil teknis.

Minangka mitra bisnis sing wis suwe lan bisa dipercaya kita nantang supaya terus ngirim produk bermutu kanggo kabeh wilayah.

Minangka perusahaan kulawarga independen kanthi finansial kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing perdagangan, kita ndhukung daya saing lan sukses jangka panjang para pelanggan. Minangka panyedhiya solusi inovatif, kita uga njamin keamanan investasi sing dhuwur.

Adhedhasar organisasi internasional lan pratelan sing bakal diprodhuksi ing pasar utama, kita mesthi ngoperasikake cedhak karo para pelanggan lan kabutuhan tartamtu.