Mesin Ikatan Stitch Double Cincang Ganda

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

* Mesin iki digunakake kanggo ngasilake mat strand sing disigar, mat majemuk

Kasus Aplikasi

Glass Fiber3

Gambar majelis umum

Glass Fiber3

Spesifikasi

Jembar 2800mm 3300mm
Gauge: F7
Kacepetan: 50-900r / menit 50—900r / min (Kacepetan tartamtu gumantung karo produk.)
Nomer Bar 1 Bar
Pola Drive Pola Eksentrik Pola
Dhukungan Beam Warp Balok 30 inci.EBC
Piranti Take-up Pengambilan Elektronik
Piranti Batching Batching Elektronik
Piranti Cincang 2 Piranti Cincang, Kontrol Sistem Servo.
Peralatan Panganan Ngontrol Paralel Servo System Controlling
Kekuwatan 17kW
Mesin jinis iki bisa dirancang kanthi pribadi

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita