Mesin Nyulam Warp Biaxial Cincang FCM

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

* Mesin iki digunakake kanggo ngasilake mat strand sing disigar, mat majemuk

Kasus Aplikasi

Glass Fiber3

Gambar majelis umum

Glass Fiber3

Spesifikasi

Jembar 2650mm
Gauge: F7
Kacepetan: 50-900r / menit 50—900r / min (Kacepetan tartamtu gumantung karo produk.)
Nomer Bar 1 Bar
Pola Drive Pola Eksentrik Pola
Dhukungan Beam Warp Balok 30 inci.EBC
Piranti Take-up Pengambilan Elektronik
Piranti Batching Batching Elektronik
Piranti Cincang 1 Piranti Cincang, Kontrol Sistem Servo.
Sistem sisipan ganja Lebokake Weft, Kontrol Sistem Servo.
Kekuwatan 28kW
  Mesin jinis iki bisa dirancang kanthi pribadi

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita