DANYANG YIXUN MACHINERY CO., LTD.

DANYANG YIXUN MECHINERY CO., LTD - minangka pabrikan profesional kanggo ngasilake mesin rajutan warp multiaxial / biaxial, mesin jahitan ikatan warp lan mesin rajutan warp andhuk kanggo serat kaca, tikar kombinasi, roving tikar untaian lan manufaktur tekstil kaya perusahaan utama: KARL MAYER, KARL MAYER MALIMO, LIBA, RUNYUAN.

Video Produk