Warta

  • DANYANG YIXUN MECHINERY CO., LTD

    DANYANG YIXUN MECHINERY CO., LTD - minangka pabrikan profesional kanggo ngasilake mesin rajutan warp multiaxial / biaxial, mesin jahitan ikatan warp lan mesin rajutan warp andhuk kanggo serat kaca, tikar kombinasi, roving tikar untaian lan manufaktur tekstil kaya perusahaan utama: KAR ...
    Waca liyane
  • AS A EXHIBITOR WE BE NOTICED JEC World session to be held in March 2021. 2 APR 2020

    KANGGO EXITIBITOR KAMI DITANGGUH Sesi JEC World sing bakal dianakake wulan Maret 2021. 2 APR 2020

    Pandemi virus corona saiki lagi nyerang kabeh jagad. Krisis kesehatan saya ora bisa diramal saben dina, nyebabake lockdown luwih dawa ing saindenging Eropa lan nambah watesan perjalanan ing saindenging jagad. Nanging, konteks sing durung mesthi iki ora bisa dicekel JEC Worl ...
    Waca liyane
  • AS EXHIBITOR ASIA + CITME NIKMATI PRESENTASI SUKSES LANJUTNE

    AS EXHIBITOR ASIA + CITME ENJOYS LAINNYA PRESENTASI SUKSES 9 Oktober 2018 - ITMA ASIA + CITME 2018, pameran mesin tekstil utama ing wilayah kasebut, rampung kanthi sukses sawise demonstrasi produk sing apik lan jaringan bisnis limang dina. Pameran gabungan nomer enem nyambut gawe ...
    Waca liyane