Mesin Knitting Warp multi-aksial YRS3-3M-F

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

* Digunakake kanggo ngasilake mat dicelup jembaré dicincang lan kain komposit

Kasus Aplikasi

Glass Fiber3

Katrangan

Ora saka lapisan produk:bisa nyadari panyebaran multi-lapisan multi-lapisan otomatis. 3 nyetel kontrol servo sisipan pakan independen, sing bisa diwujudake - 30 ° nganti 30 ° + ing sembarang Angle ing antarane penyebaran pakan.

Bar Pandhuan / Unsur Rajutan:Bar Pin Alur, Bar Jarum, Bar Wastafel, 2 Bar Pandhuan ,! ST bar. Kabeh garis jarum kanthi piranti pembentuk loop nggunakake sistem kontrol suhu sing tetep.

Piranti Pengambilan Kain:kontrol servo, rotasi terus muter kanthi nyopir rantai, kacepetan dikontrol sistem kontrol utama. Iki bisa ngarahake pangowahan kanggo nyadari pelacakan jarum saka brie saka 0,5mm nganti 5,5mm.

Piranti sisipan Warp: 4 rol kanthi kontrol servo

Piranti sing dicincang: 1 set, Kontrol Servo

Mesin iki utamane kanggo ngasilake kain rajutan warp multi-layer & multi arah

Spesifikasi

Jembar 103 inci
Pengukur E7
Kacepetan 50-1000r / min (Kacepetan tartamtu gumantung karo produk.)
Nomer Bar 2 bar
Pola Drive Pamisah Pola Disc
Dhukungan Beam Warp Balok 30 inci.EBC
Piranti Take-up Pengambilan Elektronik
Piranti Batching Batching Elektronik
Piranti Cincang 1 Piranti Cincang, Kontrol Sistem Servo.
Sistem sisipan ganja Lebokake Weft, Kontrol Sistem Servo.
Kekuwatan 28kW
  Mesin jinis iki bisa dirancang kanthi pribadi

Video Produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita