YRS3-MF-II Mesin Rajutan Warp Biaxial Cincang

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

* Digunakake kanggo ngasilake mat dicelup jembaré dicincang lan kain komposit

Kasus Aplikasi

Glass Fiber3

Gambar majelis umum

Glass Fiber3

Spesifikasi

Jembar 103 inci
Pengukur E7
Kacepetan 50-1000r / min (Kacepetan tartamtu gumantung karo produk.)
Nomer Bar 2 bar
Pola Drive Pamisah Pola Disc
Dhukungan Beam Warp Balok 30 inci.EBC
Piranti Take-up Pengambilan Elektronik
Piranti Batching Batching Elektronik
Piranti Cincang 1 Piranti Cincang, Kontrol Sistem Servo.
Sistem sisipan ganja Lebokake Weft, Kontrol Sistem Servo.
Kekuwatan 28kW
  Mesin jinis iki bisa dirancang kanthi pribadi

Video Produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita