FB Fiber-web Stitch-bonding Machine

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

* Digunakake kanggo ngasilake kain ikatan jahitan, perban medis, klambi, Kain Tirai.

Kasus Aplikasi

Glass Fiber3

Gambar majelis umum

Glass Fiber3

Spesifikasi

Jembar 2800mm, 3400mm, 4400mm
Pengukur F7, F12, F14, F16, F18, F20, F22
Kacepetan 50-1500r / min (Kacepetan tartamtu gumantung karo produk.)
Nomer Bar 1 Bar (rong bar)
Pola Drive Pola Disc
Dhukungan Beam Warp Balok 30 inci, EBC
Piranti Take-up Pengambilan Elektronik
Piranti Batching Batching Elektronik
Kekuwatan 13kW (Kekuwatan mesin 4400mm jembaré yaiku 18kW)
  Mesin jinis iki bisa dirancang kanthi pribadi

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita